CLOUD SERVICES

Dé oplossing voor uw IT uitdagingen

Zakelijk succes hangt af van de productiviteit van uw medewerkers. Productieve medewerkers hebben effectieve en betrouwbare middelen nodig voor de uitvoering van hun werk. Uitval en dataverlies hebben een significante impact op productiviteit en total cost of ownership (TCO).

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een goed beheerde omgeving besparingen tot wel 42% oplevert.

Met Xillan beschikt u over een uiterst betrouwbare partner met een afgemeten programma aan diensten voor het optimaal implementeren en beheren van netwerkinfrastructuren. Een flexibele ICT-dienstverlener met jarenlange ervaring op het gebied van de exploitatie en beheer van moderne ICT-infrastructuren en met specialisatie op het gebied van Cloud technologie en virtualisatie.

De ICT-intensiteit en complexiteit is de afgelopen jaren voor veel organisaties steeds verder toegenomen. Investeringen in hard- en software, maar ook in tijd en kennis hebben voor veel organisaties belangrijke voordelen opgeleverd. Het beheer van deze nieuwe type omgevingen is daarmee wel veel complexer geworden. Als u deze groei de afgelopen jaren heeft geadopteerd en hierin heeft geïnvesteerd, zal het bij u bekend zijn dat de continuïteit afhankelijk is van uw interne ICT-medewerkers en betrouwbaarheid van de omgeving.

Xillan heeft, om uw risico’s te minimaliseren, de Managed Services dienst ontwikkeld naar de hedendaagse standaarden op het gebied van ICT-intensiteit en complexiteit. Deze dienst biedt u als organisatie de mogelijkheid om de integriteit en continuïteit van uw ICT-infrastructuur te waarborgen en wordt tegen een uitermate scherpe prijs geleverd.

Kenmerken programma

  • Flexibele en op maat gemaakte diensten bieden u de mogelijkheid om de specifieke onderdelen te selecteren die uw omgeving nodig heeft.
  • Periodieke QuickScans bieden gedetailleerde analyse van uw IT-infrastructuur en identificeert mogelijke kwetsbare plekken.
  • Professionaliteit is essentieel voor het succes van onze dienstverlening. Al onze oplossingen worden uitgevoerd en beheerd door gecertificeerde specialisten.
  • Op maat gemaakte rapportages worden periodiek opgeleverd door Xillan. Hierin staat helder beschreven wat er speelt in uw omgeving, welke oplossingen zijn toegepast en wat u in de toekomst kunt verwachten.
  • Flexibele ondersteuning speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening. Dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren en buiten kantooruren paraat i.v.m. eventuele calamiteiten.

Heeft u interesse in de Cloud Services van Xillan?

Neem dan contact op via 0320-787701.
Wij kijken graag naar uw behoeften om zo gezamenlijk een oplossing te bedenken.