MANAGED SERVERS

Xillan Cloud Platform

Al meer dan 10 jaar verzorgt Xillan voor klanten complete IT Outsourcing in de Cloud.

Xillan biedt de mogelijkheid om een server binnen ons cloud platform af te nemen. Kiest u voor Servers uit het Xillan Cloud Platform dan bent u ervan verzekerd dat u een sterke performance geniet in combinatie met de laatste software. Zo hoeft u zelf niet te investeren in hardware en software. U heeft zo vanaf elke werkplek veilig toegang tot uw data waar en wanneer u dat wenst.

Uw eigen servers

Beschikt u over eigen servers, dan bieden wij de optie aan om deze in een gecertificeerde en zwaar beveiligde omgeving onder te brengen. U blijft toegang houden tot uw servers maar bent er van verzekerd dat ze op een veilige omgeving (beveiligd tegen brand en diefstal) en in een optimaal klimaat staan opgesteld. Uiteraard worden uw servers optimaal door Xillan beheerd.

Als u kiest voor het gebruiken van Servers van Xillan of om uw eigens servers onder te brengen in ons Cloud Platform bent u van een optimale veiligheid en privacy gegarandeerd. De basisvoorwaarde van onze dienstverlening aan u is een veilige en vertrouwelijke infrastructuur. Xillan’s fysieke cloud platform is dan ook volledig ISO27001 gecertificeerd (de standaard voor Informatiebeveiliging). Om de privacy en veiligheid te waarborgen bevindt ons eigen Cloud platform zich volledig op Nederlandse bodem, waarop enkel de Nederlandse wetgeving van toepassing is.

Neem contact met ons op via 0320-787701 voor een vrijblijvend gesprek.

Neem nu contact op!