ONLINE WERKPLEK

10 jaar geleden pionierde Xillan met het aanbieden van Online Werkplekken. Door voortdurend onze kennis over het aanbieden van Online Werkplekken te verbeteren hebben we veel ervaring en nieuwe kennis opgedaan welke wij inzetten om u de beste performance te bieden voor uw werkplekken.

Online werkplekken bij Xillan verzekeren u van de laatste technologie en een sterke performance onafhankelijk van de hardware. Ook beschikt u altijd over de laatste software en een optimale beveiliging tegen online bedreigingen.

Xillan adviseert en begeleidt organisaties om de stap naar de Cloud te nemen. Hierbij zijn verschillende scenario’s mogelijk. De Cloud kent diverse modellen zoals Private, Public en Hybride Cloud waar ICT Infrastructuren op gebouwd kunnen worden. De keuze voor een van deze modellen hangt van de specifieke situatie van uw organisatie af.

Xillan adviseert u graag welke model het beste bij uw organisatie past. Naast deze modellen heeft Microsoft complete productiviteitssuites ontwikkeld die het bedrijven mogelijk maken om tegen lage kosten Enterprise functionaliteit te gebruiken. Denk hierbij aan het Officepakket, E-mail en Online samenwerkingsmogelijkheden.

Uw Online Desktop

De Online desktop is een virtuele werkplekomgeving met dezelfde mogelijkheden grafische gebruikersinterface als een fysieke werkplek. Gebruikers krijgen toegang tot hun bureaublad via een browser en het internet. Daarbij kunnen ze gebruikmaken van elke willekeurige PC, Thin Client, laptop, tablet of zelfs smartphone.

Data veilig en vertrouwd

Omdat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun eigen bureaublad, is het overzetten of kopiëren van bestanden naar verschillende apparaten niet meer nodig. De gebruiker heeft zelf geen zorg meer over het maken van een data back-up op zijn PC. Alle virtuele desktops worden elke dag automatisch geback-upt. Door centrale opslag in een veilig datacenter en door automatische back-up, wordt verlies van data tot een minimum beperkt.

Lagere kosten

Omdat de softwareapplicaties en bestanden op een server staan en de Online Desktops gebruikmaken van het geheugen en de processor van deze server, kunnen gebruikers volstaan met minder krachtige Pc’s. Daarmee is niet alleen een besparing te realiseren op de aankoopkosten van Pc’s, maar ook op het energieverbruik daarvan. Met een Online Werkplek van Xillan heeft u voor slechts 32,95 euro een standaard werkplek (de meest recente versie van Microsoft Windows inclusief Office Standard).

Voordelen van online werkplekken

 • Geen investering in dure hardware- en softwarelicenties;
 • All-in prijs inclusief beheer en onderhoud;
 • Optimale flexibiliteit en performance;
 • Beschikbaar waar en wanneer u dat wenst;
 • Continuïteit gewaarborgd d.m.v. een streng beveiligde infrastructuur;
 • Hoge beschikbaarheid;
 • 24*7 Monitoring;
 • Eenvoudig aan te sluiten op uw lokale netwerk;
 • Besparing op energiekosten (geen servers meer op kantoor);
 • Besparing op kosten IT-personeel;
 • Langere levensduur van uw computers (verwerking vindt plaats in de Cloud);
 • Schaalbaar (groeit met u mee);
 • Volledige ontzorging.

Buiten de standaard werkplek zijn er natuurlijk vele andere mogelijkheden om uw werkplek uit te bereiden met een uitgebreid scala aan software.

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is of een demonstratie van de online werkplek? Neem dan contact met ons op via 0320-787701.

Neem nu contact op!