OFFICE 365

Wat is Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 levert de bekende productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft als abonnementsservice in de Cloud.

Al uw werknemers hebben eenvoudig en veilig toegang tot dezelfde Office-programma’s en informatie. Zo kunnen ze vanaf vrijwel elke locatie productief blijven op hun pc’s, tablets en smartphones en automatisch beschikken over bijgewerkte e-mail, agenda’s en contactpersonen, op de apparaten die zij het meest gebruiken, zoals Windows pc’s, Mac-computers, iPhones, Android-telefoons en Windows Phones.

Naast mobiel is Office 365 ook goed in de browser te gebruiken. Voor Word, Excel, PowerPoint en OneNote zijn er webversies beschikbaar die in de browsers de meest gangbare functionaliteiten bieden.

Uw medewerkers krijgen de beschikking over professionele, eenvoudig te beheren e-mail. Office 365 biedt elke gebruiker een postvak van 25 GB en ondersteunt het versturen van e-mailberichten met een maximale grootte van 25 MB. Door middel van een koppeling van de e-mail aan Microsoft Outlook 2007 of hoger kunnen uw medewerkers werken met alle geavanceerde Outlook-functionaliteit die zij al kennen en gebruiken. Het maakt hierbij niet uit of zij thuis of op kantoor verbinding hebben met het internet of offline werken.

Met Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot de bekende Microsoft Office-programma’s, waaronder Word, Powerpoint, Onenote, Onedrive en Outlook. Maar ook zijn er uitgebreidere pakketten met daarin Access, Skype for Business, Publisher en Sharepoint.

Office 365 kent zowel lokale als volledige cloud based (online) applicaties waardoor u op any devices, any time kunt werken.

Xillan verzorgt de implementatie en migratie van uw huidige kantoorautomatisering naar uw eigen Office 365 omgeving.

Uw complete kantoor in de Cloud!

Wilt u Office 365 GRATIS 2 maanden uitproberen?

Neem nu contact op!