REMOTE SUPPORT

Remote werkplek support

Ook als u al beschikt over een IT oplossing voor uw werkplekken helpen wij u graag. Met Xillan Remote Support heeft u altijd de beschikking over de kennis en hulp van onze gecertificeerde specialisten. Dit verzekert u dat u bij problemen snel de juiste oplossing kunt nemen.

Xillan remote support kan u de zorg over uw werkplekken volledig uit handen nemen. Als u problemen ervaart met uw IT, kunt u contact met ons opnemen waarna u er van verzekerd bent dat het opgelost wordt.

Uw voordelen

  • Geen IT afdeling benodigd
  • Contact met specialisten
  • Altijd de snelste oplossing in het geval van een probleem
  • Installatie en configuratie kan volledig worden uitbesteed

Remote Server beheer

Servers die bij uzelf op locatie staan bevatten vaak bedrijfskritische data en/of applicaties. Hiervoor is het van uiterst belang dat deze servers altijd operationeel zijn. Voor uw bedrijfskritische omgeving wilt u niets anders dan de beste voorzieningen. Xillan biedt u daarom Remote Server beheer.

Door middel van remote beheer kunnen onze systeembeheerders op uw verzoek de servers installeren, onderhouden en storingen verhelpen.

Het grote voordeel van remote beheer is dat de ervaren systeembeheerders van Xillan op afstand uw servers kunnen beheren.

Door dit beheer vanaf afstand te doen, kunnen wij snel actie ondernemen bij bijvoorbeeld een kritieke update van uw bedrijfsapplicaties of het verhelpen van een storing.

Neem contact met ons op via 0320-787701 voor een vrijblijvend gesprek.

Neem nu contact op!